Bu Blogda Ara

Son Duyurular

Doğuya Has Macera Metin2Man'la Çok Daha Kolay ve Zevkli



Arkadaşlar son zamanlarda oyun içinde çok fazla arkadaşımız hesap,item çalan kişilerin kurbanı oluyor. Bende bunun önüne geçmek için bu konuyu açmış bulunuyorum.

Hesabınızın çalınmaması için:

1)Hesap adınızla karakter adınız aynı olmasın. Örn: benim hesap adım (id) pccanawari, oyundaki adamımın adını pccanawari diye koymamam gerekir. (Bu örnekti )

2)Şifreniz rakam,harf ve özel işaretler içersin. Mesela şifreniz 123456 olursa kolaylıkla çalınır : ) Ama şöyle bişey olursa: metin2*1234 bunu çözmek çok kolay olmaz.

3)Oyuna kayıt olurken kullandığınız e-mail adresini KESİNLİKLE forumumuzda vermeyin.

4)Şifrenizde mesela doğum tarihiniz varsa oyun içinde, forumumuzda, metin2 resmi forumunda hiç kimseye doğum tarihinizi söylemeyin.

İtemlerinizin çalınmaması için:

1)Şimdi söyliycem şey çok önemlidir! Mutlaka envanterinizde en az 5 paket olsun dükkan açmak için kullanılandan. Eyer biriyle ticaret yapıyosanız örneğin +9 dolunay satcaksınız adama eyer adam sadece parayla alcaksa dükkan acın dükkandan al diyin. Böylece adam çalamaz

2)Normal ticaret yapıyosanız, mesela +0 dolunay satıyosunuz adama adam 600k koydu ya önce onu kabul ettirin sonra kendiniz kabul edin

3)Sizinle yakınlık kuran, kankanız olarak düşündüğünüz kişiler diyelim dolunayınızı bi kere takıp geri vercem dedi. ASLA vermeyin. Senle konuşmam,neden vermiyorsun derse vermiyorum diyin. Eyer bi daha konuşmam filan derse dolunayımda gözün oldugunu anlamadıgımı sanma filan diyin.

4)Biriyle diyelim ticaret yapıyosunuz. Adam size +6 kılıc satıcak diyelim. Şimdi +6 kılıcı koydu, sonra ticareti kapattı geri koydu, sonra tekrar ticareti kapatıp bi daha koyduysa o zaman cok dikkatli olmamız lazım. İteme dikkatlice bakın hala +6 mı diye. Ama bence o itemi almayın, çünkü cheat engine den öyle +0 kılıcı +6 gibi gösterebiliyolar ticaret penceresinde

5)Forumumuzda, yada başka forumlardan ticaret yapmak için biriyle görüşteyseniz (char ya da item herhangi bi konuda ticaret) KESİNLİKLE e-mail adresinizi vermeyin, ve karakter adınızı da adama özelden verin.

Bunlara dikkat ettiğinizde kesin olarak hesabınız,iteminiz çalınmaz diyemem tabiki ama çok zorlaşır calınmaları

0 Yorum:

Yorum Gönder

Metin2de Siz Hangisisiniz?

Online

Etiketler

İstatislik & Sayaç


Zirve100 Toplist
hosting Toplist, Site Ekle