Bu Blogda Ara

Son Duyurular

Doğuya Has Macera Metin2Man'la Çok Daha Kolay ve Zevkli

Siz Uyurken Pazarınız Açık Kalsın

Düşünüldüğünde bir çoğunuzun anası babası gece bilgisayarın açık kalmasını istemiyordur.E kimisininde interneti sınırlıdır.Bu bug tam size göre bir konudur.
Çok fazla uzatmadan konuya giriyorum. Normal bir şekilde pazar kurup istediğiniz itemleri satmaya başlıyorsunuz.İşin püf noktasını açıklıyorum.


Pazarı kurduktan sonra Modem'inize ya res atıyorsunuz yada kablosunu çekiyorsunuz.Böylece Charaskıda kalıyor.Pazarın bozulmadığına emin olabilirsiniz.Bu yolla herhangibir dupe yapılmadığına da emin olabilirsiniz (her yolu denedim ) İstiyen kişi sizin malınızı rahatlıkla çekebiliyor.Sanki siz oyundaymışınız gibi alış veriş sorunsuz bir şekilde işlev görecektir.



Dikkat etmeniz gereken bir konu vardır.Eğer modeme res atıp aynı ıd ile tekrar bağlanmak istediğinizde hesabınız şuanda bağlı hatasını alacaksınız.O anda bilinki askıda kalan charınız oyundan çıkmıştır.Pazara bırakıp uyumak isterseniz tekrar oyuna girip modeme res atmanız gerekecek.

Çalışıp çalışmadığını da şu şekilde doğrulayabilirsiniz.Dediklerim i yaptıktan sonra başka bir hesap ile bağlanıp diğer hesaptaki charı bıraktığınız yere gittiğinizde göreceksiniz ki char pazarda ve satış yapıyor Egonuzu tatmin etmek için bir kaç itemi satın alabilirsiniz

0 Yorum:

Yorum Gönder

Metin2de Siz Hangisisiniz?

Online

Etiketler

İstatislik & Sayaç


Zirve100 Toplist
hosting Toplist, Site Ekle